Dienstag, 28. Juli 2015

Super simple: Avocado and mushroom sandwich

Die deutsche Übersetzung findet ihr unter dem englischen Rezept!

This is again one of those recipes where I almost feel bad about posting it... because it's so simple. But it is also so good ... and someone on facebook asked me to post the details.





Ingredients for 2 sandwiches:

Instructions:
  • Clean the mushrooms (use some paper towel and wipe off whatever dirt there might be, do not wash them with water).
  • Thinly slice the mushrooms. And I'm talking thin here! Slices should be a little thicker than a match.
  • Heat up some oil in a pan. 
  • Once hot, add the sliced mushrooms.
  • Give them a good hot sear and lightly season with salt.
  • Now on to the toast! Take two slices and put them on top of each other. 
  • Press down on them with two hand to make them a bit more dense/flat. 
  • Why this? Because now you'll add both slices into one toaster slot and toast them.
  • This way, the outside will be crunchy and the inside nice and soft.
  • (Now, since we're making 2 sandwiches, we'll do the same at the same time with the other two slices.)
  • Give your mushrooms a little shake in the pan.
  • Once your toast is ready, spread a quarter of the avocado on each toast (on the soft side). 
  • Sprinkle with a little bit of salt.
  • Pile half of the mushrooms (that should have a beautiful sear by now!) on one slice of toast.
  • Top off with the other avocadoed toast. 
  • Done! See? Super easy!


******



Deutsche Übersetzung:

Schon wieder eins dieser Rezepte, bei denen ich mich fast schlecht fühle sie zu posten... weil es einfach so simpel ist... Aber auch so gut... und weil mich wer auf Facebook geben hat es zu posten.



Zutaten für 2 Sandwiches:
  • 4 Scheiben Vollkorntoast
  • 400-500g Champignons
  • 1 Avocado
  • etwas Salz
  • etwas Öl


Zubereitung:
  • Pilze säubern (einfach mit einem Küchentuch was auch immer an Dreck da ist abwischen, nicht unter Wasser waschen).
  • Pilze in dünne Scheiben schneiden. So richtig dünn! Ungefähr streichholzdicke Scheiben.
  • In einer Pfanne etwas Öl erhitzen.
  • Sobald die Pfanne und das Öl heiß sind, Pilzscheiben dazugeben.
  • Schön anbraten und leicht salzen.
  • Weiter zum Toast! Zwei Scheiben aufeinanderlegen.
  • Mit beiden Händen die beiden aufeinanderliegenden Toastscheiben etwas platt drücken.
  • Warum? Weil jetzt beide Toastscheiben zusammen in einen Toasterschlitz kommen.
  • So werden sie außen schön knusprig und innen schön weich.
  • (Und weil wir zwei Sandwiches machen, machen wir die ganze Geschichte auch gleichzeitig nochmal mit den anderen beiden Scheiben.)
  • Zwischendurch die Pilze in der Pfanne bewegen.
  • Sobald der Toast fertig ist, auf jeder Scheibe (auf der weichen Seite) ein Viertel Avocado verteilen.
  • Ein klein bisschen Salz auf die Avocado geben.
  • Auf zwei der Scheiben jeweils die Hälfte der Champignons geben.
  • Die anderen beiden geavocadoten Scheiben oben drauf. 
  • Fertig! Einfach, ne?